Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Berkenheuvel

centrum voor verpleeghuiszorg en dagbestedingGrote Bos 6
5666AZ Geldrop

Telefoon:

088-5677700

Fax:

088-5677701

E-mail:

Website:

http://www.ananz.nl/berkenheuvel

KvK:

17127118
Social Media

Berkenheuvel heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


Deze zorginstelling noemt zichzelf een herstel- en revalidatiecentrum, maar in 5 maanden tijd is nooit een zorgbehandelplan opgesteld. Er is een logopedist die werkelijk waar geen verstand heeft van afasie en daardoor haar therapie maar na een aantal weken heeft gestaakt. De ergotherapeut heeft duidelijk meer voorkeur voor co÷rdinerende taken dan het geven van therapie; een uitleg over een rolstoel kan zomaar een half uur in beslag nemen, maar met de verlamde hand/arm oefenen, nee daar is geen tijd voor. In de vakantieperiode is er zelfs 3/4 weken helemaal geen therapie! Ervaringen delen met een leidinggevende kan niet, want niemand heeft de touwtjes in handen. Zo kunnen de therapeuten de kantjes ervan aflopen. Zeer slecht revalidatiecentrum!
door: Marlies op 16/8/15


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.